U bent hier: HomeInfo → Navigeren

Hoe zit de site ineen, en dus hoe geraak je waar je wilt geraken op de site.

Broodkruimels

Zoals Klein Duimpje broodkruimels achterliet om de weg terug te vinden, zo vind je bovenaan de meeste pagina's een indicatie van waar je zit. Zo zie je hier bovenaan:

U bent hier: HomeInfo → Navigeren

Op die manier weet je altijd waar je bent, en kun je eenvoudig een niveau terugkeren.

Je vindt deze broodkuimel niet op de homepage, en op de pagina's direct onder de menu's (Nieuws, De Familie, Geschiedenis, Stamboom en Info).

Standaard menu

Aan de rechterkant van elke pagina vind je een aantal menu's terug. Op de homepage is dat eenvoudig een lijst van de onderdelen van de site: eerst de familiegerelateerde zaken: Home, de startpagina, Nieuws, waar je alles vind wat vernieuwd is, en soms ook echt familiegerelateerd nieuws, De Familie, een rubriek waarvoor iedereen foto's mag inzenden (zie de contactgegevens voor een e-mail adres naar waar je dit mag sturen), een onderdeel Geschiedenis waar je anekdotes en gegevens over familieleden vindt, de stamboom waar je alle gekende familierelaties in terugvindt, en tenslotte de info sectie waar je nu in zit.

Daaronder vind je het privé gedeelte, d.w.z. zaken die ik op een site wil, en die geen onderdeel zijn van de familiesite. Voorlopig is dat mijn fotografie en een blog.

Sub-menu's

Als je in een onderdeel zit, komt daar nog een menu bij die je toegang verschaft tot de verschillende sub-onderdelen van die sectie. Zo krijg je bij Info allerlei zaken die met Info te maken hebben.